google.com, pub-8750051632471764, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Prettig wonen in het Scheldekwartier

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Informatieavond herstel kades Scheldekwartier 9 oktober 2019

0118 Vlissingen ontwikkeling - In het najaar 2019 starten we met het herstel van de laatste kades rondom Het Dok. Als de kadeconstructies vernieuwd zijn, wordt het openbaar gebied er omheen ingericht als flaneergebied waar de auto te gast is.
De werkzaamheden zijn naar verwachting in september 2020 afgerond.

Informatiebijeenkomst 9 oktober 2019

Voordat de werkzaamheden van start gaan, bent u van harte welkom tijdens de informatieavond op 9 oktober 2019. Deze vindt van 16.30-19.30 uur plaats in het woonzorgcentrum Scheldehof aan de Peperdijk (de vroegere Zware Plaatwerkerij).
Op deze bijeenkomst kunt u het uitvoeringsontwerp van de nieuwe kade inzien. Medewerkers van de gemeente, ingenieursbureau en aannemer zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. 

Werkzaamheden

De kades aan de Peperdijk, Jan Weugkade en bij de Timmerfabriek worden vernieuwd, omdat deze technisch niet in orde zijn. De aannemer graaft achter de kademuur een ontlastsleuf, waarna de huidige constructie kan worden gesloopt. Vervolgens wordt een stalen damwand aangebracht en afgewerkt met een betonnen rand ('deksloof').

Zie voor meer informatie de projectpagina.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok